لوتئین،زیگزانتین و مزو-زیگزانتین آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی زرد هستند که به نام رنگدانه های ماکولایی شناخته می شوند. این مواد مغذی در ماکولا، بخش مرکزی شبکیه چشم متمرکز شده اند. شبکیه لایه ای از سلول های حساس به نور در پشت دیواره کره چشم است.
لوتئین که به ویتامین چشم معروف است و علاوه بر مقابله با بیماریهای مهلکی مثل سرطان و تنگی عروق به پیشگیری از بیماریهای چشمی و پوستی نیز کمک میکند. لوتئین به عنوان یک آنتیاکسیدان، از آسیب رساندن رادیکالهای آزاد (رادیکال های آزاد مولکول های بی ثباتی هستند که می توانند سلول ها را از بین ببرند و در بسیاری از بیماری ها نقش دارند) به سلولهای بدن محافظت میکند. لوتئین و زیگزانتین باعث کاهش خطر ابتلای به دژنراسیون ماکولا (تخریب از طریق ایجاد بثورات ماکولا) و آب مروارید می شوند.
ویتامین E گروهی از آنتی اکسیدان های محلول در چربی است که سد محافظی در برابر اکسیداسیون مضر اسیدهای چرب است. از آنجایی که شبکیه چشم از تراکم بالای اسیدهای چرب برخوردار است، مصرف کافی ویتامین E اهمیت ویژه ای برای سلامت چشم دارد.
نحوه مصرف: روزانه 2 عدد سافت ژل یا مطابق دستور پزشک با آب کافی میل شود.