- اشتها آور و محرک اشتها برای کودکان مضطرب و بیش فعال
- کمک به افزایش وزن
- کمک به افزایش جذب و متابولیسم غذا
- تامین انرژی و کالری بدن و کاهش خستگی روزانه
آکاسیا باعث افزایش سطح بیفیدوباکتری ها و لاکتو باکتری ها ( باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک ) در روده پس از ۴ هفته مصرف می شود.
کاسنی به خاطر داشتن آماروئید برای اختلالات مربوط به سو هاضمه مفید می باشد. از ریشه کاسنی به عنوان اشتها آور و صفرا آور استفاده می شود.ریشه کاسنی دارای اثر ملین خفیف می باشد و تولید صفرا را افزایش می دهد.
اسپیرولینا متشکل از ۶۵% پروتئین خام ، غلظت بالایی از ویتامین های ب ، فنیل آلانین ، آهن و دیگر مواد معدنی است. اسپیرولینا با افزایش سنتز آنزیم های درگیر در هضم ، منجر به بهبود هضم می شود.آهن موجود در اسپیرولینا ۵/۱-۲ میلی گرم آهن در دوز ۱۰ میلی گرمی آن قابل جذب است.
علف چشمه ، زنجبیل و شنبلیله برای شکایات سوءهاضمه و از دست دادن اشتها کاربرد دارند.
زردچوبه در شکایات سوءهاضمه و از دست دادن اشتها کاربرد دارد. ترکیبات فعال آن شامل کورکومین است که خاصیت ضد التهابی دارد و خاصیت صفرا آوری آن مربوط به مواد رنگی بخصوص شامل دی فرولویل متان می باشد .
ویتامین ث به عنوان یک آنتی اکسیدان و افزایش دهنده عملکرد سیستم ایمنی بدن شناخته شده است .
ویتامین B12 برای سنتز نوکلئوپروتئین و میلین، تکثیر سلول، رشد طبیعی و خونسازی مورد نیاز است.
نحوه مصرف:
درکودکان 2 تا 4 سال: یک قاشق مرباخوری ( 5 میلی لیتر ) بعد از صبحانه و نهار میل شود.
در کودکان بالای 4 سال: روزانه 2 قاشق مرباخوری ( 10 میلی لیتر ) بعد از صبحانه و نهار میل شود.